Hoe wordt een peniskooi gebruikt?

Een peniskooi is vrij eenvoudig in gebruik. Een peniskooi is een metalen omhulsel wat je aanbrengt om de penis waardoor het voor de man onmogelijk is om een erectie te krijgen. Tijdens een sexspel kan het opwindend zijn om dit hulpmiddel te gebruiken. Vooral bij BDSM wordt dit attribuut nogal eens gebruikt. Ook wordt de peniskooi wel eens in het dagelijks leven gebruikt maar ook dit hangt dan weer samen met een BDSM spel.

Is een peniskooi voor iedereen geschikt?

Een peniskooi is voor iedereen geschikt. Het is alleen wel zo dat jij en je partner het wel opwindend moeten vinden om een peniskooi te gebruiken. Een peniskooi op zich geeft namelijk niet echt extra prikkeling. Het gaat om de gedachten er omheen. Het gebruik van een peniskooi moet dus wel in je spel passen. Wanneer jullie een BDSM spel doen of een BDSM-relatie hebben past een peniskooi in het spel wanneer de man onderdanig of sub is.  Dit is nog uit te bouwen naar het gebruiken van een peniskooi in het dagelijks leven, maar dat hangt er maar net vanaf in hoeverre jullie BDSM-relatie is uitgebouwd.

Op welke manier is dat dan opwindend zo een peniskooi?

Hetgeen wat opwindend is aan het gebruik van een peniskooi is dat er macht is over de ander. Uiteindelijk is dat waar het bij BDSM continue om draait. Je bepaalt met een peniskooi voor de ander dat hij die peniskooi aan heeft en ook hoe lang hij die peniskooi aan zal hebben. Je hebt als partner zelf de sleutel in het bezit en ook nog in de hand of je wel of niet gaat teasen om alsnog een stijve te krijgen. Wanneer de penis een erectie wil vormen wordt dat natuurlijk tegengehouden door de peniskooi en dat geeft degene die de peniskooi draagt dan weer een aparte ervaring.

Waar kan ik een peniskooi aanschaffen?

Een peniskooi is aan te schaffen in iedere seksshop, fysiek of online. Een peniskooi is er in diverse varianten. Probeer wanneer je eraan denkt om een peniskooi aan te schaffen te kiezen voor een variant die gemakkelijk schoon te maken is. Hygiëne is immers belangrijk als het om seksspeeltjes gaat. Ook is het van belang dat de peniskooi van stevig materiaal is, wat niet zo makkelijk kapot zal gaan omdat het zou kunnen dat jullie de peniskooi ook in het dagelijks leven gaan gebruiken.

 

Tip: Nooitmeersaai.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *